Bayrak; "Kimse bize esaret zinciri vuramaz"

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak Adapazarı’nın düşman işgalinden kurtuluşu nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak mesajında; Yüce Milletimizin şanlı bir geçmişi abideleştiren muhteşem bir tarihi vardır. Kurtuluş günlerimiz de işte böyle bir tarihin kahramanlıklarla dolu sayfalarından biridir.

21 Haziran yani bugün, Adapazarı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. yıldönümünü idrak ediyoruz.

Bu önemli günü; atalarımızın, vatan ve hürriyet aşkıyla her türlü tehlike, eziyet ve cefaya katlanan, gerektiğinde duraksamadan, düğüne gider gibi sevinçle ölüme koşmak, kendilerini kuşatan zulüm ve esaret zincirlerini paramparça etmesini sağlayan o büyük azim ve iman gücünün, emsalsiz fedakârlıklarının ve kahramanlıklarının gençlerimiz tarafından çok iyi bilinmesi, unutulmadan gelecek kuşaklara da aktarılması gerekmektedir.

Aziz Milletimiz, ülkesi için canı pahasına mücadele veren şehit ve gazilerimizin mirasına sahip çıkacak, birlik ve beraberliğini koruyacak, Büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; vatanımızın kurtuluşu için hayatları pahasına kahramanca mücadele veren şehitlerimizi şükranla yad ediyor, gazilerimize minnettarlıklarımızı sunuyoruz. Tüm Sakaryalıların 21 Haziran Kurtuluş Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum”

21 Haz 2018 - 16:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.