Bayan Balkanlıoğlu'ndan HEM sergi açılışı

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, 150 usta öğretici ile öğretmen eşliğinde 826 kurstan faydalanan yaklaşık 12.000 kursiyerin çalışmalarının yer aldığı Adapazarı Yenikent Halk Eğitim Merkezindeki yılsonu sergisinin açılışına katıldı.

Serginin açılışına Bayan Balkanlıoğlu’nun yanı sıra; Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, Adapazarı HEM Müdür Vekili Mahmut Karataş, usta öğreticiler ile kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda halk oyunları gösterisi de sunulurken, Bayan Balkanlıoğlu serginin açılış kurdelesini protokol üyeleri ile birlikte kesti.

Daha sonra sergiyi gezerek kadınların el emeği, göz nuru ürünlerini yakından inceleyen ve usta öğreticiler ile kursiyerlerden bilgiler alan Bayan Balkanlıoğlu, sanatsal ve kültürel anlamda çok önemli bir eğitim yuvası olan Halk Eğitim Merkezinde kursiyer kadınlarımızla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Geleneksel sanatlar, güzel sanatlar ve el sanatlarının çeşitli alanlarında kursiyerler tarafından ortaya çıkarılan eserleri çok beğendiğini ifade eden Bayan Balkanlıoğlu, programın sonunda resim sergisini de gezerek emeği geçenleri tebrik ettiğini de sözlerine ekledi.

20 Haz 2018 - 09:16 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.