Başkanlardan Vali Nayir ‘e hayırlı olsun ziyareti

Sakarya’ya atanan yeni Vali Ahmet Hamdi Nayir’e başkanlar hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sakarya Valiliği görevi yürüten İrfan Balkanlıoğlu‘nun mülkiye başmüfettişliğine atanması ile Sakarya Valiliği görevine getirilen Ahmet Hamdi Nayir ‘e Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Akyazı Belediyesi Meclis üyesi Abdürrahim Atmaca hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyarette ilçe belediye başkanları yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek projelerine dair bilgi alışverişinde bulundu.

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, belediye başkanlarına ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür ederken, şehrin daha da gelişim kalkınması adına tüm kurumları ile vatandaşların güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade etti.

İHA

16 Kas 2018 - 15:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.