Başkanı aldı bir telaş...

3 Dönem kuralı nedeni ile yeniden aday olamayacağı için yerine aday hazırlayan bir başkan; “3 Dönem kuralı rafa kalktı” dedikodusu üzerine, yerine hazırladığı kişi ile arasını soğuttuğu konuşuluyor.

Sakarya’da uzun dönem siyasi sahnede yer alan ve renkli kişiliği ile tanınan bir belediye başkanı, Ak Parti’deki 3 dönem kuralı nedeni ile belediye başkanı olamayacağı için yerine başka bir aday hazırlıyordu.

Ancak, partili birilerinin:

“Yahu başkan duydun mu? 3 Dönem kuralını bu dönem rafa kaldıracak Ak Parti. Sana şans doğuyor” deyince.

Bizim başkan:

“Yapma yahu? Gerçekten mi? “diyerek, işin araştırmasını yapmadan yeniden adaylık için kendisine yeni kulvar oluşturmaya başladı.

Tabi bu bizim belediye başkanına, espiri yapanlarda, esprinin yapıldığını duyan partililer de, kıs kıs gülerek. “Yahu bizim başkan ne kadar da safmış?” demekten kendilerini alamıyorlarmış.

Tabi bu arada olan, başkanın belediye başkanlığına hazırladığı yakın adamına olmuş.

Adam neye uğradığının etkisi ile,

Abandone olmuş durumda, oradan oraya gezip duruyormuş. Yakın tanıdıklarına ise:

”Yahu başkan bizi yerine hazırlıyordu, ne olduysa birden değişti. Acaba yerime başkasını mı bakıyor? Ben de o kadar hazırlanmış, kendimi hazırlamaktaydım oysa” diyormuş.

Şimdi Sakarya’da ilçede bu dedikodu kulaktan kulağa dolaşıyormuş.

26 Eki 2016 - 00:58 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.