Başkan'dan protokole iftar

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu Arifiye Protokolüne, Hanlı Düğün Salonunda iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine; Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Ak Parti İlçe Başkanı Ethem Çınar, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Arifiye İlçe Müftüsü Mehmet Türkoğlu, Başkan Yardımcıları Adnan Akbaş ve Lütfü Tansı, Arifiye'deki Kurum ve Kuruluşların Yöneticileri, Öğretmenler, İmam Hatipler ve Muhtarlar katıldı.

Birlik beraberlik içinde bayrama doğru

İftar yemeği sonrası söz alan Başkan İsmail Karakullukçu konuşmasında;"İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı münasebetiyle Arifiye'mize hizmet eden siz değerli arkadaşlarımızı bir araya getirip, tanışmayı ve kaynaşmayı hedefledik.

Arifiye Kaymakamımız Sayın Adem Yazıcı ile birlikte Arifiye'deki kurum ve kuruluşlarımızda görev yapan siz değerli çalışma arkadaşlarımızla birlikte, Arifiye'lilere hizmet ediyoruz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde inşallah Bayrama da kavuşacağız. Ben sözü fazla da uzatmadan, davetimize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Sonrasında söz alan Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı da konuşmasında;"Siz değerli çalışma arkadaşlarımızla birlikte Arifiye'mize hizmet ediyoruz. Mübarek Ramazan ayı sayılı gün geldi, geçti bile. İşte, son on güne girdik.

Sayın; Belediye Başkanımızla birlikte, bu mübarek ayın manevi havasını tüm vatandaşlarımızla paylaşıp, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın da mübarek Ramazan ayını gönül rahatlığıyla yaşayabilmesi için, tüm olanaklarımızı seferber ettik. Kurulan iftar sofraları ile, vatandaşlarımızla ve siz değerli çalışma arkadaşlarımızla bu manevi havayı en güzel şekilde yaşamaya çalışıyoruz. Hamd olsun, sizlerle bu akşam bir araya gelmek nasip oldu. İnşallah Bayrama da hep birlikte ulaşırız." Dedi.

15 Haz 2017 - 12:20 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.