Başkan Varol;“Emaneti ehline veriniz..!”

Türkiye Büro Sen Şube Başkanı Türkiye Kamu Sen Sakarya İl temsilcisi Rahim Varol, Eğitimde yapılan haksız, liyakatsiz atamalara dikkat çekti.

Sakarya Eğitimi’nde yapılan liyakat dışı atamalar, adam kayırmalar ve haksız bazı uygulamalar olduğunu dile getiren Türkiye Büro Sen Sakarya Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Sakarya İl Temsilcisi Rahim Varol açıklamada bulundu.

Başkan Varol eğitimdeki atamalarda yapılan haksız ve hukuksuz uygulamaların hesabını sorulması gerektiğini dile getirerek şu açıklamalarda bulundu.;

Sakarya Sporun ana merkezidir. Her branşta başarılar elde etmiş bir ilimizdir. Karateden, boksa güreşten atıcılığa, haltere vb. hatta yeni yüzme havuzuna kavuşmasına rağmen başarı elde etmiştir.

İlimize kurulması beklenen Spor Lisesi açılmış. Bu okula yapılan atamada yine liyakat ayaklar altındadır. Yandaşlık yine ön plana çıkmıştır.

Aslında en vahim olanı spor lisesine atanan kurucu müdürün ne kadar spor ile alakası vardır?

Sakarya da spor okuluna birçok spor akademisi mezunu varken , bir çok başarıya imza atmış beden eğitimi öğretmeni var iken, bir okulda müdür yardımcılığı yapan ve daha geçtiğimiz yıl alan değişikliği yaparak sınıf öğretmenliğinden ayrılan bu müdürün arkasında kim var. Daha doğrusu böyle yanlış bir atama yaparak öğrencilerin vebaline hangi siyasi giriyor.

Sakarya da birçok tanınmış başarılı beden eğitimi öğretmeni var .

Buradan bu yanlışı yapanlara sesleniyorum. Bu güne kadar yaptığınız birçok liyakat sız atamalarda çalışanların alın terini emeğini hiçe saydınız. Vebalinize bir vebal daha ekliyorsunuz.

Bu yanlıştan dönün Sakarya Eğitimi sizin gibi siyasilerin liyakat sız atamalarından dolayı dibe vurmuş, eğitimi bu durumdan kurtaracağınıza yukarıya çıkarmaya çalışacağınıza, böyle bir atama ile eğitime yine zarar veriyorsunuz bu yanlışınızdan dönmelisiniz.

06 Tem 2015 - 18:26 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

01

Sabır Sabır - Atı alan Üsküdar'ı geçmiş. Hayırlı işler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 18:26