Başkan Genç’ten Sanayicilere İftar

Ottoman Hotel'de düzenlendi

Ottoman Hotelde düzenlenen iftar yemeğinde ilçe protokolü, meclis üyeleri, belediye müdürleri, basın mensupları, ilçedeki yatırımcılar, Söğütlü 3. OSB deki firma sahipleri ve proje aşamasındaki firma temsilcileri ile bir araya gelindi.

İftar sonrası konuşma yapan Başkan Genç Sakarya 3.Organize Sanayi Bölgesinin Söğütlü için bir veli nimet olduğuna değinerek ilçede ve çevre ilçelerde yaşayan vatandaşların kadın erkek sanayi bölgesinde iş imkanı bulduğunu ifade etti.

Başkan Genç konuşmasının sonunda “Siz değerli yatırımcılarla Söğütlü ekonomisine ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağımıza inanıyorum, özellikle yapılmakta olan tren yolu ve Karasu limanının tamamlanması organizedeki müteşebbislerimize büyük olanaklar sağlayacağı gibi gelişime ivme kazandıracaktır.” dedi.

13 Tem 2014 - 10:22 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.