Başkan Burak'tan, Balkanlıoğlu'na çifte ziyaret

Sakarya Barosu Olağan Genel Kurul seçimlerinde Baro Başkanlığına seçilen Abdurrahim Burak, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

Sakarya Valisi Balkanlıoğlu seçimi kazanan Abduurahim Burak’ı kutlayarak görevinde başarılar diledi.

Baro Başkanı Abdurrahim Burak ise 27 Ekim 2018 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişi olarak görevlendirilen Balkanlıoğlu’na teşekkür ederek yeni görevinde başarılar dilesi.

Sakarya Baro Başkanlığı'na seçilen Abdurrahim Burak, bu ziyareti ile Sakarya Valiliği'nden Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan İrfan Balkanlıoğlu'na çifte ziyarette bulunmuş oldu.

Ziyaret sonunda Başkan Burak Vali İrfan Balkanlıoğlu’na çini tabak hediye etti.

05 Kas 2018 - 22:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.