Başkan Ak’tan Kandil mesajı

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm İslam Âleminin Mevlid Kandili kutladı.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in doğduğu gün olarak kutlanan Mevlid Kandilini yayımladığı mesajla kutlayarak şunları söyledi. Başkan Ak “Alemlere rahmet olarak gönderilen, son peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) doğduğu gün olarak kabul edilen Mevlid Kandiline bu yılda kavuşmanın hazzını yaşıyoruz. Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) yaşayış biçimiyle, yaptıklarıyla bizlere her zaman örnek olmuş. Hoşgörüsüyle, davranışlarıyla bizler için her zaman yol gösterici olmuştur. Bu önemli gecede edeceğimiz dualarda tüm İslam alemini, ülkemizi ve milletimizi unutmadan; barış, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz daim olması temennilerimle Mevlid Kandilinizi kutlar, Yeni yılın ilk günlerinde maneviyat yüklü böyle önemli bir geceyi karşılamanın sevinciyle, dualarımızın kabul olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim.”

02 Oca 2015 - 10:04 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.