“Başımız sağ olsun..!”

Dağlıca’daki Hain saldırı için Sendika Başkanı Rahim Varol Başsağlığı mesajı yayınladı.

Türkiye Büro Sen Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Rahim Varol Dağlıca’daki katliam için başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Varol mesajında şunlara söyledi:

Dağlıca da iki ayrı zırhlı askeri araca yapılan mayınlı saldırıda ilk gelen bilgilere göre 16 askerimizin şehit olduğu belirtiliyor. Türk milletine baş sağlığı diliyorum, "Çözüm diyerek bu milleti kandıranlar bunun hesabını vermeleridir" "Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde askerlerimize yönelik yapılan haince saldırılar bir kez daha bizleri yasa boğmuştur. İlk gelen bilgilere göre 16 askerimizin şehit olduğu ve bir çok askerimizin de yaralı olduğu ifade edilmektedir.

Habur'da, Oslo'da, Kandil'de ve her yerde teröristlere çözüm süreci adı altında laf ettirmeyenler, bugün bunun bedelini millete ve milletin evlatlarına ödetmektedirler.

Türkiye Kamu-Sen, "Terörle müzakere değil, mücadele edilir", "Çözüm değil, ihanet süreci" derken ve Akil adam olmayı reddederken bize vebalı gibi yaklaşanlar bugün yaşananlar için neler düşünmektedirler?

"Analar ağlamasın" diye başlatılan bu sürecin bir yutturmacadan ibaret olduğu artık çok net ortadadır. Türk milletinin çözüm süreci adı altında yıllardır oyalandığı, hainlerin ise bu süreçte mevzi kazandığı bir kez daha anlaşılmıştır.

Yetkililer artık üzerine düşeni yapmalı, "Terörle müzakere değil, mücadele" yolunu benimseyerek toprağa düşen şehitlerimizin kanını yerde bırakmamalıdır.

Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak, başta tüm şehitlerimiz olmak üzere, Dağlıca'da şehit olan tüm askerlerimize yüce Allah'tan rahmet, aileleri, yakınları ve Türk milletine bir kez daha başsağlığı diliyorum."

"Ne Mutlu Türk'üm Diyene"

07 Eyl 2015 - 09:24 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.