Başbakan; Milletvekillerinde “ByLock” kullanan yok…

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım bazı milletvekilleri için, “ ByLock kullanıyorlar” söylentilerine son noktayı koydu.

Ak Parti’nin Afyonkarahisar kampında en yetkili isim Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım önemli bir açıklama yaparak son noktayı koydu.

15 Temmuz darbe girişimi ardından sürekli, “Ak Parti Milletvekilleri arasında ByLock kullananlar var” söylentilerine sinirlenerek sert cevap verdi.

Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

"AK Parti içerisinde ne FETÖ'cü, ne bölücü; hiçbir terör unsuru barınamaz. Partimize sızanları tespit ettik, gereğini yaptık. Efendim 'Bylock'ta bakanlar, milletvekilleri varmış'. Ne Bylock'un, ne terör örgütünün içinde hiçbir milletvekilimiz yok. Koca bir yalan." Diyerek son noktayı koymuş oldu.

23 Eki 2016 - 20:25 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.