Başak marka traktörler ile yarışacaklar

Başak Traktör’ler ile yarışan yılın “BAŞAK ÇİFTÇİSİ”, BAŞAK 2075 plus 4x4 Kabinli Klimalı Traktör kazanacak.

Traktör Arena, Türk çiftçisinin yarışma tutkusunu profesyonel bir ortamda eğlence ile birleştiren, çiftçiler arasındaki tatlı rekabeti sergileyen ve kullanıcıların yeteneklerini ispat edebilecekleri bir yarışma. Seyircilerin aşina olduğu yarışma programlarının, tarımın ihtiyaç duyduğu işlerle harmanlanması sonucu ortaya çıkan, eğlenceli olduğu kadar traktör kullanım tekniğinin ve yeteneklerinin ön plana çıktığı, traktörün başrol oyuncusu olduğu tarım kesiminde oldukça ilgi uyandıran ve kıyasıya rekabete yolaçan bir formata sahip.

Yarışmacılar 3 farklı etapta yarışıyor:

1-Ters Dümen, 2-Balya Taşıma, 3-Römork

Türkiye'nin 53 farklıil, 180 farklı ilçe ve köyünden toplamda 200 yarışmacı ile ilkini gerçekleştirilen yarışma bu yıl da ilgi ile takip ediliyor. Hem zamana hem de birbirlerine karşı büyük ödül BaşakTraktör’ü kazanmak için 19 Mayıs’da başlayan ve 6 ay sürecek yarışmada, yarışmacılar Ters Dümen "Acemi Parkuru", Balya Taşıma "Yetenek Parkuru" ve Römork "Performans Parkuru" olmak üzere 3 farklı etapta yarışıyorlar.

Konuyla ilgili olarak Başak Traktör Satış ve Pazarlama Direktörü Gökhan Bayramoğlu sponsorluk değerlendirmesinde; “Başak Traktör ana sponsorluğunda gerçekleşen Traktör Arena Yarışması’na çok büyük bir heyecanla hazırlandık. Traktör Arena’dan beklentimiz Türkiye’deki bütün çiftçilerimizin temsil edileceği bir platform olması, onların ufkunu açması ve yarışmadan öte önemli mesajların verileceği bir yarışma olmasını önemsiyoruz. “Yılın Başak Çiftçisi”nin seçileceği yarışma sonunda kazanan çiftçiye 2075 Plus model Kabinli Klimalı 4x4 Başak Traktör hediye ediyoruz.’ Dedi.

SANKO İŞ VE TARIM MAKİNALARI GRUBU:

Sanko İş ve Tarım Grubu bünyesinde iş makinaları, traktör, tarım makinaları ve forklift gibi ürünlerin imalat, satış, servis ve distribütör hizmetlerini vermektedir. Başak markasıyla, 50 hp’dan 110 hp’ye kadar traktörler, Başak Agri markasıyla balyalama, toprak frezeleri, ekim makinaları, yem karma makinaları ve ilaçlama makinaları gibi birçok tarım makinasını çiftçimizin hizmetine sunmaktadır. ASKO İş ve Tarım Makinaları, Sanko İş ve Tarım grubunun bir üyesidir. Bir dünya markası olan CLAAS ürünlerinin Türkiye’de satış ve dağıtımını yapmak üzere, 2 dev grup güçlerini birleştirmiştir. ASKO - CLAAS işbirliği, Türkiye’de biçerdöver, silaj makinaları, balya makinaları gibi tarım ekipmanlarının yanında üstün teknolojiye sahip traktörlerle, çiftçimizin hizmetinde olacaktır.

22 May 2018 - 13:47 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.