Baro'dan komutan ziyareti

Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan, Albay Sebahattin Kalkan’dan görevi devir alarak, İlimiz Garnizon ve Tugay Komutanı olarak atanan Albay Mustafa Cüneyt Arıkan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Baro Başkanı Av. Zafer Kazan ile birlikte Baro Genel Sekreteri Av. Fatih Birkan, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Yeliz Aydın ve Cmk Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert’in katıldığı ziyarette ülke güvenliğine yönelik görüş alış verişinde bulunuldu.

“GÜÇLÜ BİR ORDU ÜLKEMİZİN GARANTİSİDİR”

“Büyük kanlı mücadeleler ile kazanılan bu topraklar üzerinde inşa ettiğimiz Türkiye Cumhuriyeti Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri bir deha olmanın yanı sıra izlediği stratejiler ile büyük bir devlet adamı olduğunun en büyük göstergesidir. Kuruluşundan bu yana gerek iç gerek dış tehditler ile sürekli mücadele etmiş bir devlet olarak güçlü bir ordu Türkiye’nin garantisindir. Ülkemizin geleceği, cumhuriyetimizin istikbali adına çok önemli bir görev üstleniyorsunuz. Yeni görevinizde başarılar diliyor ve şahsınız nezdinde tüm askerlerimize kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuşan Başkan Kazan, Albay Mustafa Cüneyt Arıkan’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren İl Garnizon ve Tugay Komutanı Albay Mustafa Cüneyt Arıkan, Baro Heyetine teşekkür etti.

21 Eyl 2017 - 18:46 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.