Baro, Ceza yargılaması hakkında bilgilendiriyor

Sakarya Barosu meslektaşlarının eğitimine hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Ramada Otel’de Sakarya Barosu tarafından düzenlenen CMK ( Ceza Muhakemesi Kanunu) Eğitimi cumartesi ve pazar günü olmak üzere 09.00 / 17.00 saatleri arasında toplamda 16 saat sürdü. İki farklı tarihte planlanan eğitimlerin 2.si de Şubat ayı içinde gerçekleştirilecek.

İLGİ İLE TAKİP EDİLDİ

Sakarya Barosu CMK siciline kayıtlı 140 avukatın katıldığı eğitimde teorik bilgilerin yanı sıra farazi davalarla örneklemeler yapıldı. Büyük ilgi ile takip edilen programda avukatlar sık sık sordukları sorular ve dahil oldukları farazi davalar ile eğitimde yalnız dinleyici değil aynı zamanda katılımcı olarak yer aldılar.

MESLEKİ GELİŞİM

Eğitim sonunda teşekkür konuşması yapan Başkan Kazan öncelikle mesleklerini en iyi şekilde icra edebilmek için bu eğitime katılan meslektaşlarına teşekkür ederken: “Bu son derece önemli bir eğitim. Avukat bilgiyi aynı zamanda nasıl kullanılacağını bilen kişidir. Hak ihlallerinin önüne geçmek için Avukatların son derece donanımlı olması ve bunu kullanabilmesi çok önemlidir bu nedenle eğitimlerimiz devam edecek.” diyerek Şubat ayında yapılması planlan ikinci CMK Eğitiminde tekrar görüşmek temennisinde bulundu.

İki gün süren yoğun eğitim programının ardından Baro Başkanı Av. Zafer Kazan CMK ve Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert ve eğitimcilere teşekkür ederken günün anısına kendilerine plaket takdim etti.

17 Oca 2017 - 16:32 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.