Balkanlıoğlu’ndan Muhtarlar ve Gaziye ziyaret

Vali İrfan Balkanlıoğlu, 15 Temmuz Camili Mahalle Muhtarı Yunus Özçelik ve Karaman Mahalle Muhtarı Mustafa Çalık ile Mardin’de teröristlerle girilen çatışmada yaralan Uzman Çavuş Doğan Levent Çakıroğlu’nu ziyaret etti.

Bu hafta içerisinde Sakarya Üniversitesi Rektörlüğüne atanan ve Sayın Valimize nezaket ziyaretinde bulunan Prof. Dr. Fatih Savaşan ve yönetim ekibiyle birlikte ilk olarak 15 Temmuz Camili Mahalle Muhtarlığına geçen ve genel bilgiler alan Vali Balkanlıoğlu, Muhtar Yunus Özçelik’e özverili çalışmalarından dolayı plaket verdi. Daha sonra Karaman Mahalle Muhtarı Mustafa Çalık’ı ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, Muhtar Çalık’a da başarılı hizmetlerden dolayı plaket verdiklerini belirtti.

Vali Balkanlıoğlu, Mardin kırsalında terör örgütü üyeleri ile girilen çatışmada bacağına saplanan şarapnel parçaları ile yaralanan ve Mardin ile Ankara'daki hastanelerde gördüğü tedavilerin ardından Sapanca'daki baba evine gelen Uzman Çavuş Doğan Levent Çakıroğlu’na da bir ziyaret gerçekleştirdi.

Sapanca Kaymakamı Ali Ada ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu’nun da eşlik ettiği ziyarette Gazi Çakıroğlu’nun sağlık durumu hakkında bilgiler alan Vali Balkanlıoğlu, Devlet ve Millet olarak her zaman Gazilerimizin yanlarında olduklarını, Şehit ve Gazilerimize büyük bir vefa borcumuz olduğunu sözlerine ekledi.

19 Tem 2018 - 17:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.