Balkanlıoğlu'na başsağlığı ziyareti

15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Koç ile Osmanlı Ocakları 1299 Sakarya İl Başkanı Mehmet Demir; kısa bir süre önce vefat eden Abdulmetin Balkanlıoğlu hocanın vefatı dolayısıyla Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na taziye ziyare

15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Merkez Yöneticisi Erol Gözütok ile Osmanlı Ocakları 1299 Sakarya İl Başkan Yardımcısı Selçuk Mühikancı, Adapazarı İlçe Başkanı Harun Kocabay, Teşkilat Başkanı Abdullah Sobacı, İl Gençlik Kolları Başkanı Atakan Boz ve Basın Danışmanı Levent Candan’ın da yer aldığı ziyarette; Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na başsağlığı dileklerini bildirildi.

15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Koç ve Osmanlı Ocakları 1299 Sakarya İl Başkanı Mehmet Demir; “Değerli Sakarya Valimiz İrfan Balkanlıoğlu'nun bizim de çok yakından tanıdığımız ve sevdiğimiz çok kıymetli abileri, hocamız Abdulmetin Balkanlıoğlu’nun vefatını üzüntüyle öğrendik. Değerli hocamıza Allah’tan rahmet, Sayın Valimiz İrfan Balkanlı başta olmak üzere, tüm aile fertlerine sabırlar diliyoruz” dedi

01 Tem 2018 - 17:05 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.