Balaban;"Sakaryalı bize güveniyor, biz de Sakaryalılara"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Hasan Balaban, "Bize duyulan güveni boşa çıkartmayacağız. Sakarya için gecemizi gündüzümüze katacağız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerine sayılı saatler kala çalışmalarını Arifiye, Erenler ve Sapanca'da devam ettiren MHP Adayı Balaban, "Sakarya'ya layık vekiller olacağımıza söz veriyoruz. Seçimlik vekiller değil, 5 yıl gecesini gündüzüne katarak çalışacak ve Sakarya'yı yine karış karış gezecek adaylarız. Destek olun, Sakarya'nın Ankara'da sesi kısık çıkmasın. MHP, Sakarya'nın sesi olacak" dedi.

Balaban, seçim süreciyle ilgili değerlendirmesinde ise "Şikayet hep aynı. Vekilleri Ankara'ya yolluyoruz, bir daha göremiyoruz deniyor. MHP'ye inanç ve güven bu noktada perçinleniyor. Evet, bu seçim farklı hemşehrim. Bu seçimde Cumhur İttifakı var. Seçip yolladığın vekil seni unutuyorsa seçme ve bu kez şans tanı MHP adaylarına. Bu defa aynı yoldayız. Türkiye için güç birliği yaptık. Milli birlik ve beraberlik yolundayız. Cumhurbaşkanı adayımız bir ve yeni dönemde MHP, Türkiye'nin meselelerinin çözümünde paydaş olacak. Mecliste denge için ve yürütmede elini güçlü kılmak için MHP'ye destek olun" şeklinde konuştu.

Sapanca'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü programına da katılan Balaban, Kırkıpınar ve Gazipaşa mahallelerinin yanı sıra Arifiye Kalaycı mahallesi ve Arifiye Erzurumlular Derneği'ni de ziyaret etti. Balaban, Erenler'de sanayi esnafını da ziyaret ederek destek istedi.

23 Haz 2018 - 15:49 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.