Bakanlığın kararnamesini sayfasında yayınladı

Sakarya’da Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde görev yapan Kadir Gezer, görevlendirme yazısı ile Serdivan’da bir okula okul müdürü olarak atanınca, sosyal medya hesabındaki paylaşımı camiada farklı yorumlara neden oldu.

Sakarya Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğretmen olarak görev yapan Kadir Gezer ‘in Facebook hesabındaki paylaşımı eğitim camiasında farklı yorumlara neden oldu.

Atama KHK’nı sayfasında paylaştı

Öğretmenlikten, Sakarya İli Serdivan Şehit Yılmaz Ercan Proje Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’ne müdür olarak atanan Kadir Gezer’in ataması ile ilgili kararı Facebook sayfasında paylaşmış olması camiada değişik yorumlara neden oldu.

Kimi eğitimciler,“Hoca yeni görevini çabuk benimsedi. Atadığı görevin kararını paylaştı. Normaldir” diyerek yorumlarken,

Kimi eğiticiler de;

“Müdür olarak atanan bir kişinin Bakanlık Kararnamesini sayfasında paylaşması hiç de hoş olmamış. Önemli bir okula ataması gerçekleşen bu eğitimcinin paylaşımı hiç de kendisine yakışmamış” yorumlarına neden odu.

İşte o paylaşımlar:

28 Tem 2018 - 21:36 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.