Aykut Yiğit Ortaokulu'nda 10 Kasım

Atatürk’ün Ölümünün 80. Yılı Anma Programında Aykut Yiğit Ortaokulu Öğrencileri Atataürk İmzası Kareografisi Oluşturdu

450 öğrenci okul bahçelerinde öğretmenlerinin desteği ile oluşturdukları Atatürk imzasında bir araya geldi. Gösteri havadan da görüntülendi.

Okul müdürü Muhterem Altın, Cumhuriyet’in kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle Türk gençliğine yakışır anma programı ve ardından oluşturulan karaeografi için öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. Ardından,

“Hayatını canından çok sevdiği Türk yurdu ve milletine adayan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm yıl dönümünde bir kez daha sevgi, saygı ve minnet duygularımızla anıyoruz” dedi.

11 Kas 2018 - 10:51 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.