Aya , kapı kapı üye ziyareti yapıyor...

Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi (APEK) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Aya köy ziyaretlerine devam ediyor.

Aya, yaptığı ziyaretlerde çiftçileri kooperatifin 29 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan olağan mali kongresine davet etti, kooperatifin çalışmalarını ve sorunlarını da paylaştı.

Aya kapı kapı gezerek üyeleri ziyaret ediyor.

3 KÖY GEZDİ

Geyve’nin Safibey, Bozören ve Bayat köyünü ziyaret ederek, burada kooperatif ortakları ile bir araya gelen Ahmet Aya, 29 Temmuz’da yapılacak olan mali genel kurulun önemine değinerek, kooperatif ortağı tüm üreticilerin bu genel kurulda yer almalarını istedi. Aya, kooperatifin faaliyetleri, mevcut durumu ve yönetim değişikliği ile ilgili de bilgi verdi.

SAHİP ÇIKALIM

Yönetim kurulu başkanlığına seçildiği günden, görevden alınmasına kadar olan süreci, yaptıkları hizmetleri ve verdiği mücadeleyi anlatan Aya, “Bugüne kadar kooperatif ortakları olan sizlerin menfaatleri ve çıkarlarını koruma adına var gücümle çalıştım. Bundan sonrada çalışmaya devam edeceğim. Gelin kooperatifimize hep birlikte sahip çıkalım” dedi.

25 Tem 2017 - 14:22 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.