Avcı İçin Ümitler Tükeniyor...

22 gün önce Konacık Adatepe Mahalleleri arasında Sakarya Nehrine düşen Süleyman Abışka'nın Arama ve kurtarma Çalışmalarına Sakarya AFAD Ekibi Devam Edecek!

22 gün önce Konacık Adatepe Mahalleleri arasında Sakarya Nehrine düşen İstanbul’dan Yeni yıl iznine gelen Limadere’li Süleyman Abışka’nın Arama ve kurtarma çalışmalarına Kayık ve Kanca ile devam ediliyor.Arama ve Kurtarma çalışmalarını İstanbul su altı jandarma ekibine devir almıştı,İstanbul su altı jandarma ekibi debugün Arama çalışmalarını Sakarya AFADEkibine Devir ederek olay yerinden ayrıldılar.. bundan sonraki arama ve kurtarma çalışmalarıSakarya AFADEkibine kaldı.. Jandarma ise sık, sıkkontrol amaçlı olay yerine gidecek..

Akıntı işi zorlaştırıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Engin Özkoç iktidar vekillerinin yapamadığı ziyareti gerçekleştirdi. Sadece ziyaretlerlede kalmayan Engin Özkoç gerekli bakanlıklarla görüşerek arama kurtarmayı zorlaştıran etken olan Sakarya nehrinin su yüksekliği ve akış hızını düşürmek ve bir an önce kaybolan Süleyman Abışka’nın bulunmasının kolaylaştırmak için Eskişehir barajının baraj kapaklarının kapatılması yönünde girişimlerde bulundu, Baraj kapakları kapatıldı ama arama ve kurtarma çalışmalarında sona doğru geliniyor. Dalış yapılamıyor, aramalara Sakarya AFAD Ekibi tarafındanKayık ve Kanca ile devam ediliyor...

23 Oca 2015 - 17:35 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.