Av. Keleş ile güven tazeledi

Sakarya Barosu Genç Avukatlar Meclisi Olağan Seçimli Genel Kurulu, Sakarya Barosu Konferans Salonunda stajyer ve genç avukatların yoğun katılımı ile yapıldı.

Başkan, İdare Heyeti ve İzleme Heyeti için aday olan genç avukat ve stajyerler adaylık süreçlerine ilişkin konuşmaların ardından oylarını kullanarak Genç Avukatlar Meclisini seçtiler.

Av. Mert Keleş ve Av. Emre Doğan’ın başkanlık için yarıştığı seçimde, Av. Mert Keleş kullanılan 222 geçerli oydan 124 oy alarak tekrar Meclis Başkanı olarak seçildi.

Toplamda 222 genç ve stajyer avukatın oy kullandığı seçimde İdare Heyetine, Av. Erva Nalbantoğlu, Av. Salih Zeki Hacıeyüpoğlu, Av. Uğurcan Saraç, Stj. Av. Şeyma Tecelli, Av. Ahmet Ilgın Anıl, Av. Ayşe Macuncu.

İzleme Heyetine ise Av. Burcu Sarı, Av. Eda Angın, Av. Fatma Şasi seçildi.

Seçimlerin ardından Meclis başkanı ve diğer organlara seçilen genç avukatları kutlayan Başkan Burak genç meslektaşlarına Baro olarak her konuda yanlarında olacağını belirterek görevlerinde başarılar diledi.

10 Kas 2018 - 10:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.