ATM’lere zarar veren şahıs serbest

Banka ATM’lerine Zarar Veren Şahıs Yakalandı.Alınan ifadesinin ardından ise serbest bırakıldı.

Sakarya İli Hendek İlçesinde, gece saatlerinde 4 farklı bankaya ait ATM’nin para çekme aparatlarına zarar veren şahısların tespiti için Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan kapsamlı çalışmalar sonucu kişi yakalanarak göz altına alındı.

Daha önceden, “Hırsızlık”, “Dolandırıcılık”, “Banka veya Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması” ve “Mala Zarar Verme” suçlarından 24 farklı kaydı bulunan M.G.(37) isimli şahıs yakalanmış, polis merkezinde “Mala Zarar Verme” suçundan ifadesi alındı.

Şahıs buradaki adli işlemlerin ardından şahıs serbest bırakıldı.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü, olarak suç ve suçlularla mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceği açıklamasında bulundu.

11 Şub 2018 - 11:37 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.