Ateş ve Kayacık İran'da

Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcusu Ömer Faruk Ateş, İran'da yapılacak Uluslararası turnuva da ülkemizi temsil edecek.

Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcusu Ömer Faruk Ateş, 16-19 Ağustos tarihleri arasında İran'ın Urumi şehrinde yapılacak olan ve 40 ülkeden 1018 sporcunun katılacağı uluslararası turnuva da 60 kiloda büyük erkekler de ülkemizi temsil edecek. Hendek Belediyesi Karate Kulübü Antrenörü Nurkan Kayacık'ın milli takım antrenörü olarak görev yapacağı şampiyonaya Dünya Karate Federasyonu Başkanı ve Dünya Hakem Komitesi de katılacak.Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, milli sporcumuz başta olmak üzere tüm milli takıma başarılar diledi.

14 Ağu 2018 - 12:37 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.