Atatürk Bulvarındaki bu durak artık yok…

Şehir içi trafiğini özellikle akşam ve sabah saatlerinde kilitleyen Dilmen İş Merkezi önündeki dolmuş ve otobüs durağı iptal edildi. Durakta ilk gün emniyet ve belediye ekipleri uyarı ve ikaz için gün boyu çalıştılar.

Sakarya İli Adapazarı Merkez İlçesi’nde Atatürk Bulvarı’nda Dilmen İş Merkezi önündeki dolmuş ve otobüs durağı iptal edildi. Bu uygulama ile şehir içi trafiğin özellikle sabah ve akşam saatlerindeki zamanlarda kilitlenmesi üzerine önemli bir girişime imza atılmış oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gün boyu mesai harcayarak, tüm dolmuş, servis araçları ve otobüslere, durmamaları gerektiği uyarısında bulundular.

Zaman zaman gerek yolcu, gerekse dolmuşların itiraz ve direnmelerine rağmen, gerek Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, gerek Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri müsamaha göstermeyerek tüm araçları Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sabiha hanım İlkokulu önündeki durağa yönlendirdiler.

Şehrin görsel görünümüne de önemli katkı sağladığı düşünülen durak iptalinin trafiğe önemli katkısı olacağı ifade edildi.

Bazı vatandaşlar zabıta ve trafik ekiplerine, Necdet Güven Caddesi üzerindeki market önlerinde trafiğin kilitlenmesine neden olan araçlara da benzer muamelenin yapılmasının çok büyük yarar sağlayacağını uyarısında bulundular.

03 May 2016 - 10:05 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.