Atanan ilçe Başkanları göreve devam edebilecek mi?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde ilçe kongrelerini çeşitli nedenlerden dolayı süresiz ertelediğini dile getiren açıklamada bulunmuştu.

Türkiye’de de Sakarya’da da siyasette çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Daha bir ay öncesine kadar ataması ardından gerçekleşen ilçe kongreleri dondurularak ileri bir tarihe ertelenmişti.

Atanan başkanlar devam edecek mi?

Gerek Sakarya, gerekse tüm teşkilatlarda dondurulan ilçe kongrelerine kaldığı yerden devam edileceği ifade edildi. Yeni oluşan AK Parti ilçe teşkilatlarında ise ataması yapılan başkan ve yönetim kurulu üyelerinin ise göreve devam edecekleri konuşuluyor.

18 Eki 2017 - 00:10 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

01

Ak partili - Dune kadar reise hakaret küfür edenler bu ilde ilçe belediye başkanı ve ilçe başkanı oluyorsa parti muhaliflerin eline geçmiştir. Fevzi başkan işin zor ama vebalinde çok. Allah yardımcın olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 00:10