Atalay'a Fahri Doktora Ünvanı...

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay’a, Sakarya Üniversitesi Senatosu tarafından fahri doktora unvanı verilmesi kararlaştırıldı.

Toplum tarafından saygın kabul edilen ve alanında öncü olan isimlere yaptıkları hizmetlerden dolayı verilen fahri doktora unvanı, Ergün Atalay’a, Türk Sendikacılığına, Türk demokrasisine ve toplumsal barışa vermiş olduğu katkılardan dolayı layık görüldü. Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi’nin teklifi üzerine alınan kararın ardından Atalay’a, düzenlenecek bir törenle fahri doktora payesi verilecek. Sakarya’nın yetiştirmiş olduğu önemli değerlerden biri olan Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’a Sakarya Üniversitesi Senatosu tarafından ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ öncesi Çalışma Ekonomi ve Endüstri İlişkileri alanında Fahri Doktora unvanı verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

30 Nis 2015 - 16:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.