Atabek, Erenler'de seçim çalışmalarında

Sakarya AK Parti'nin tek bayan Milletvekili Adayı Çiğdem Erdoğan Atabek; Erenler İlçesi'nde sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde yakın ilgi gördü.

Beraberindeki partisinin İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ ve İlçe Kültür Komisyon Başkanı Burçak Başak ile birlikte Tabakhane Mahallesi halkıyla buluşan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Çiğdem Erdoğan Atabek; burada 24 Haziran Başkanlık ve milletvekili genel seçimlerinin önemi anlattı. Başkanlık sistemi ile ilgili istişarelerde bulunan Atabek; halkın sorularına yanıtlayarak, yoğun ilgi gören toplantı, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

ESNAF VE KURUM ZİYARETİ

Çalışmaların sabahında Erenler yan yol sanayi esnafına "hayırlı işler" dileklerinde bulunan Çiğdem Erdoğan Atabek; ardından İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Can Beyter ve partili yöneticiler ile birlikte Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Kıratlı'yı ziyaret ederek, seçimler hakkında karşılıklı istişarede bulundu. Atabek Erenler İlçesi'ndeki son ziyaretinde; Belediye Başkanı Cavit Öztürk; İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ ve İlçe Kültür Komisyon Başkanı Burçak Başak ile birlikte Et ve süt Kurumu Müdürü Ayşe Bitiş'i demakamında ziyaret etti.

22 Haz 2018 - 14:37 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.