Asayiş bülteni yayınlandı

Sakarya genelinde meydana gelen asayiş bültenleri yayınlandı. İl Jandarma Alay Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü verilerine göre meydana gelen olaylar aşağıda sıralanmıştır.

Sakarya İl genelinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Alay Komutanlığı’nca meydana gelen olayların bülteni yayınlandı.

Yaralama , trafik kazası benzeri olayların yer aldığı asayiş bülteni Sakarya Valiliği Basın Bürosunca yayınlandı.

Emniyet ve jandarma kayıtlarına giren tüm olaylar aşağıdadır.

SAKARYA - ADAPAZARI

İŞ KAZASI

Olay Özeti: Müşteki N.Ö.(E.1965) isimli şahıs iş yerinde sac indirdiği esnada sacın bileğini kestiğini, hastaneye giderek tedavisini olduğunu, olay ile ilgili herhangi bir şikayetinin olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - ADAPAZARI

TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 22.12.2016 günü Süleymanbey Kavşağında O.K.(E.1977) ın sevk ve idaresinde bulunan 54 ** *** plakalı araç kontrolünü kaybederek tek taraflı olarak kaza meydana gelmiş kazada araç sürücüsü ve yanında bulunan yolcu A.K.(E.1973) yaralanmış, olayla ilgili tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

SAKARYA - ADAPAZARI

TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti : 21.12.2016 günü Cumhuriyet Mahallesinde meydana gelen yaralamalı trafik kazası olayı ile ilgili olarak ifadesi alınan 41** *** plaka sayılı aracın sürücüsü olan İ.O.(E.1991) konu ile ilgili olarak şikayeti olmadığını belirtmiş, kazanın diğer tarafı 06 ** *** plaka sayılı araç sürücüsü V.Y.(E.1974) in hayati tehlikesi olmadan hastanede tedavisi devam ettiği için henüz ifadesi alınamamış olup tahkikata başlanmıştır;

SAKARYA - ADAPAZARI

TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 22.12.2016 günü Sögütlü Kavşağında meydana gelen trafik kazasında E.Ö.(E.1998) hafif şekilde yaralanmış tedavisi devam ettiği için ifadesi alınamamış araç sürücüleri ve yaralı şahıs şikayetinin olmadığını beyan etmişler, gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - ADAPAZARI

KAYIP EŞYA

Olay Özeti: 22.12.2016 günü Müşteki G.Y.(E.1979) isimli şahıs cep telefonunu kaybettiğini, telefonunu bulupta getirmeyen şahıslardan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

ADAPAZARI

TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 22.12.2016 günü Güllük Mah. meydana gelen olay ile ilgili Şüpheli H.Y. isimli şahıs Lokantada garson olaraka çalıştığını bir müşterisine ait 54 ** *** plaka sayılı aracı park etmek amacı ile kendinin kullandığını araç ile geri geri ilerlerken Müşteki M.A. isimli şahsı hafif şekilde çarpması sonucu olayın meydana geldiğini beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - ADAPAZARI

TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 22.12.2016 günü Yenicami mahallesi duraklarda meydana gelen yayaya çarpma olayı ile ilgili Müşteki yaya geçidinde bulunduğu esnada bir aracın geri geri gelirek kendisine çarptığını, davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, sürücü Ü.B.(E.1986) ifadesinde park etmek için geri geri geldiğini ve bayanı fark edemeyerek çarptığını beyan etmiş, gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - ADAPAZARI

TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 22.12.2016 günü Yenigün Mah. meydana gelen olay ile ilgili Müşteki S.K.(K.1978) isimli şahıs karşıdan karşıya geçerken dikkat etmediği için kaza olayının meydana geldiğini beyan etmiş, Şüpheli Ş.D.(E.1986) isimli şahıs 54 ** *** plaka sayılı araç ile seyir halinde bulunduğunu, Müşteki S.K.'nun koşarak karşıya geçmek istediğini gördüğünü, frene basmasına rağmen aracı durduramayarak şahsa çarptığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - ADAPAZARI

TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 22.12.2016 günü A.Ç.(E.1957) nin sevk ve idaresindeki 06 ** *** plakalı aracıyla Ozanlar Mahallesi çarşı istikametine seyir halindeyken S.H.(K.2010) ya çarpması neticesinde kız çocuğu S.H.'nın hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanması ile ilgili tahkikata başlınmış, A.Ç. isimli şahıs alınan ifadesinin ardından salıverilmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - ADAPAZARI

KAYIP ŞAHIS

Olay Özeti: 22.12.2016 günü Karaman Mahallesi meydana gelen Kayıp Şahıs olayı ile ilgili olarak bakım ve gözetim altında olan E.Z.T.(K.2000) isimli çocuğun yurttan ayrılmak süreti ile kayıp olduğuna dair yurt görevlisi M.T.(K.1957) isimli şahsın müracaatı alınmış, konu ile ilgili tahkikata devam edilmektedir.

SAKARYA - ADAPAZARI

İŞ KAZASI

Olay Özeti: 22.12.2016 günü Korucuk Mahallesi bulunan inşaatta meydana gelen "İş Kazası" olayı ile ilgili inşaatta çalışan T.T.(E.1982) ve A.T.(E.1980) isimli şahısların inşaattan düşerek yaralandıkları, şahısların tedavilerinin Devlet Hastanesinde devam etmesinden dolayı beyanları alınamamış, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - ARİFİYE

TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 21.12.2016 günü işyerinde çalışan Müşteki A.T.(E.1989) profilleri yerleştirdiği sırada elinin altta kalması sonucu yaralandığını, hastaneye giderek tedavisini olduğunu, olay ile ilgili kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - ARİFİYE

İŞ KAZASI

Olay Özeti: 16.12.2016 günü işyerinde meydana gelen olay ile ilgili Müşteki A.M.K.(E.1971) isimli şahıs iş yerinde ayağına malzeme düşmesi sonucu yaralandığını, olay ile ilgili kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - ARİFİYE

TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 16.12.2016 günü işyerinde çalışan müşteki M.Ö.(E.1989) vinçle boru taşıdığı sırada parmağını makine ile boruların arasına sıkıştırması sonucu parmağından yaralandığını, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - ERENLER

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA

Olay Özeti: 21.12.2016 günü Müşteki B.K.(E.1992) isimli şahıs sevk ve idaresinde bulunan 54 ** *** plakalı aracına Dilmen Mahallesi kavşak içerisinde bir aracın çarpmasıyla aracında hasar meydana geldiğini beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - ERENLER

TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 10.12.2016 günü işyerinde meydana gelen Taksirle Yaralama Olayı ile ilgili Müşteki Ö.Y.(E.1977) isimli şahıs işyerinde çalıştığı esnada yere düşerek sol ayak bileğinden yaralandığını, olay ile ilgili kimseden şikayetinin olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - ERENLER

TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 01.12.2016 günü Yeni Mah. sayılı yerde Müşteki N.Y.(E.1984) isimli şahsın iş kazası geçirdiğini, hastanece hakkında adli rapor tanzim edildiği bildirilmiş, Müşteki N.Y. isimli şahsın Yukarıçıyanlı Köyü adresinde ikamet etmesi nedeni ile ifadesi alınamamış konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - ERENLER

TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 01.12.2016 günü Erenler Uluyol caddesi üzerinde bulunan işyerinde meydana gelen Taksirle Yaralama olayı ile ilgili Müşteki T.D.(E.1997) isimli şahıs işyerinde vinç ile demir sacını yukarı kaldırıldığı esnada farkında olmadan kafasını vincin cahaskalına çarpığını, olay ile ilgili kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - ERENLER

TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 07.12.2016 günü meydana gelen Taksirle Yaralama Olayı ile ilgili Müşteki M.K.(E.1986) işyerinde traktörün büyük lastiğini sürüklediği sırada lastiğin bir anda denge kaybından dolayı üzerine doğru geldiğini, dengeyi sağlamaya çalıştığı sırada yaklaşık 100 Kg ağırlığındaki lastiğin sol el yüzük parmağını burktuğunu, olaydan dolayı kimseden şikayetinin olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - ERENLER

TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 10.12.2016 günü Kozluk mahallesinde bulunan işyerinde meydana gelen Taksirle Yaralama olayı ile ilgili Müşteki H.H.Y.(E.1987) isimli şahıs işyerinde laminasyon makinasında makinaya sıkışan kartonu aldığını, aldıktan sonra çıkan parçayı sabitlemek amacı ile bantlarken sol el yüzük parmağını makinaya kaptırması sonucu parmağının kesildiğini, olay ile ilgili kimseden şikayetinin olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - ERENLER

TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 01.12.2016 günü kurumda meydana gelen Taksirle Yaralama Olayı ile ilgili Müşteki İ.Ş.(E.1971) isimli şahıs kurumda kasap olarak çalıştığını, işyerinde bıçak bilediği esnada bıçak ile sol elinin baş parmağını kestiğini, olay hakkında şikayetinin olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - SERDİVAN

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA

Olay Özeti: 22.12.2016 günü Köprübaşı Mah. Trafik ekiplerince durdurulan 54 ** *** plakalı araç sürücüsü C.Y. isimli şahsın Alkol ölçümünde 2.06 promil alkollü çıkması nedeni ile şahsın Şüpheli beyanı alındıktan sonra salıverilmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - GEYVE

İŞ KAZASI

Olay Özeti: 22.12.2016 günü Müşteki M.Ö.(E.1989) işçi olarak çalıştığını iş yerimde çalışırken yerlerin buz tuması üzerine ayağının kaydığını ve yere düştüğünü, yere düşme sonucu sol ayağında yaralanma meydana geldiğini, olayla ilgili olarak kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - HENDEK

TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 20.12.2016 günü Müşteki Y.K.(E.1974) isimli şahsın 112 Ambulansı ile önce henedek Devlet Hastanesi hayati tehlikesi olduğundan akabinde Sakarya Eğitim ve araştırma Hastanesine sevk edilmiş, Hastane ile yapılan görüşmede hayati tehlikesi mevcut olduğu bildirilmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

JANDARMA OLAYLARI

KARASU’DA TEHDİT

Sakarya/Karasu-Kurudere mahallesinde, 22 Aralık 2016 Perşembe günü saat:13.00 sıralarında, A.E.(1985’d.lu./E)’ nin aralarında husumet olan komşusu T.Ç.(1986’d.lu./E)’ yi sözlü olarak tehdit ettiği tespit edilmiştir. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

AKYAZI’DA KASTEN YARALAMA

Sakarya/Akyazı-Vakıf mahallesinde, 23 Aralık 2016 Cuma günü saat:00.30 sıralarında, N.Ö.(1961’ d.lu/E)’ nin annesi olan F.C.(1940’d.lu/K)’ ye yumruk vurmak suretiyle hayati tehlike olmayacak şekilde omzundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralamıştır. Şüpheli Akyazı Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile göz altına alınarak Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır

KARASU’DA KAYIP ŞAHIS

Sakarya/Karasu-Kuyumculu mahallesinde 22 Aralık 2016 Perşembe günü saat:16:00 sıralarında E.A.(2001’d.lu/K)’ nın babaannesine gideceğini söyleyerek ayrıldığı evinden. birdaha dönmediği tespit edilmiştir. Jandarma tarafından olay ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

GEYVE’DE İŞ KAZASI

Sakarya/Geyve-Dereköy mahallesinde, 22 Aralık 2016 Perşembe günü saat:13.30 sıralarında, N… isimli firmada çalışan Z.Ş.(1974’d.lu./E)’ nin yürürken ayağı kayarak düşmesi sonucu hafif şekilde yaralanmışlardır. Jandarma tarafından olayla ilgili tahkikata başlanılmıştır.

KAYNARCA’DA KUMAR OYNAMAK İÇİN YER VE İMKAN SAĞLAMA

(TOPLAM 5 OLAYDIR)

Sakarya/Kaynarca -Büyükyanık mahallesinde bulunan kahvehanelerde kumar oynatıldığının tespit edilmesine müteakip, 22 Aralık 2016 Perşembe günü saat:15.00 sıralarında kahvehanelerde yapılan kontroller esnasında (5) adet kumar makinesi ve makine içerisinde toplam (306) TL. Para ve (14) paket sigara ele geçirilerek, Kaynarca Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile muhafaza altına alınmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

KAYNARCA’DA KİMLİĞİ BİLDİRMEME (DİĞER KABAHATLER)

Sakarya/Kaynarca-Şeyhtımarı mahallesinde, 22 Aralık 2016 Perşembe günü saat:11:00 sıralarında Ç…isimli tavuk çiftliğinde yapılan kontrolde iş yerinde çalışan ve kimlik bildirim belgelerinin olmadığı tespit edilen (6) şahıs hakkında Jandarma tarafından (192) TL İdari Para Cezası uygulanarak tanzim edilen tutanak Kaynarca Kaymakamlığına gönderilecektir.

AKYAZI’DA DİĞER KABAHATLER

Sakarya/Akyazı-Hasanbey mahallesinde 22 Aralık 2016 Perşembe günü saat:13.00 sıralarında, yapılan kontroller esnasında M.Ü.(1996’d.lu/E)’ nın “Yoklama Kaçağı” olarak arandığı tespit edilmiştir. Şüpheliye Jandarma tarafından tebliğ yapılarak serbest bırakılmıştır.

23 Ara 2016 - 18:53 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.