Arifiye Fen'de Coşkulu mezuniyet

Arifiye Necmettin Erbakan Fen Lisesi ilk mezunlarına görkemli bir tören düzenledi. Velilerin yoğun katılım gösterdiği törende ayrılığın hüznü, ilk olmanın gururu ve mezuniyetin coşkusu yaşandı

Arifiye Öğretmen Okulu iken Fen Lisesi’ne dönüştürülerek Necmettin Erbakan Fen Lisesi adını alan okul ilk mezunları için görkemli bir tören düzenledi. Liseyi bitirip üniversiteye adım atacak gençlerin coşkusuna velileri ve öğretmenleri de ortak oldu. Hüznün, mutluluğun ve coşkunun hakim olduğu törenle öğrenciler kep attı.

Arifiye Necmettin Erbakan Fen Lisesi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde sahneye ilk olarak öğrencilerin temsilcisi çıktı ve duygularını ifade etti. İlk olmanın mutluluğunu, 4 yıllık birliktelikten sonra ayrılmanın hüznünü yaşadıklarını ancak başarılı bir eğitim dönemini tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Okul Müdürü Eray Uğur Çam kürsüye çıkarak meslektaşlarına, velilerine ve en önemlisi özverili bir şekilde ders çalışan, ahlaklı bireyler olan öğrencilere teşekkür etti. Müdür Çam vatana-millete hayırlı olmaları temennisiyle öğrencileri mezun ettiklerini ifade etti.

Okul Müdürü iken Arifiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olan Nazmir Erdem, İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü’nün de katıldığı tören mezuniyet belgelerinin dağıtılması, kep atma ve coşkulu eğlence ile devam etti. Mezuniyet töreninde öğrenciler 4 yıllık yoğun tempoda geçen eğitim ve öğretim döneminin yorgunluğunu eğlenerek attı.

15 May 2018 - 19:02 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.