"Arifiye 10 yıl kaybetmiştir..."

AK Parti Arifiye Belediye Başkan aday adayı olan Önder Karan Arifiye’nin 10 yıl hizmet almadığını dile getirerek, “Arifiye’ye iyi bir Önder gerek” dedi.

Başbakanlık Müşavirliğinde görev yapan Önder Karan 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Arifiye Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldu.

www.netgaste.com’u ziyaret ederek gazetenin Yazarı ve Editörü Necdet Başoğlu ile görüşen Önder Karan “Artık vakit Arifiye vakti. Arifiye’nin 5 yıl kaybetme lüksü yoktur” dedi.

“Güçlü bir belediye, yaşanabilir Arifiye ve güçlü Türkiye için yola çıktık. Allah’ın izni, partili büyüklerimizin oluru ile aday olmam halinde Arifiye’de bugüne kadar yapılamayan projelere imza atmak istiyorum” dedi.

23 Kas 2018 - 12:15 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

08

Arifiyeli 50lik - Burda kiralanmis yorumlar algi operasyonu yapmaya calisiyorlar akli sira onder karan has be has adamdır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 12:15
07

Akif baydere molla köy - Degerli kardeşim arifiyenin 10 yıl kaybettigini söylediniz arifiye kaybederken siz nerdeidiniz bir akpartili olarak neden başkanımızı ikaz etmediniz malefet yaparken partiye zarar verdiginizin farkındamısınız saygılarımla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 12:15
06

Arifiyeli - Allah aşkına dayın ömer koç, dayının hanımı ve annesi havva önal sana oy vereceklermi.Arifiyede Taksisini cuma günü cami giriş kapının önüne çekip, cemaatin çıkışını engellemek önderlikmidir Bankın üzerine ayakkabı ile basıp poz vermek önderlikmidir.Sn Başkan rahmetlinin emaneti diye sahip çıktı, kendini bir şey sandı.Eski arkadaşı "çağın fırıldağı" diyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 12:15
05

Latif Telkök - Arifiye 10yıl hizmet almadı diyorsanız, O zaman partiyi değiştirmek gerekiyor anlamı çıkarıyorum bu söylemden. Ama siz aynı partiden aday adayısınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 12:15
04

ismail Küçük - Karan, ahh ah kardeşim olmuyor işte neden vazgeçmiyosun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 12:15
03

mert aydın - ŞEHRİMİZE HİZMETİN ŞEKLİ YOKTUR.. ÜLKEYE HİZMET NOKTASINDA 20 YILI AŞKIN EMEĞİMİZ VAR VE FEDA OLSUN. DÜN SAKARYAMIZA HİZMETE TALİP OLDUK BUGÜN ARİFİYE YE YARIN KARDEŞLİK MAKAMINDA... ALLAH NASİP EDERSE DEVLET BÜYÜKLERİMİZ VE HALKIMIZ TADİR EDERŞE ARİFİYE... ETMEZSE KARDEŞLİK MAKAMINDA HİZMETİMİZE DEVAM EDERİZ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 12:15
02

Hakkı oduncu - ismail karakullukçu aday olmasın biz önder abiye vericez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 12:15
01

Ali Barutçu - Önder kardeşim iyi hoş da sen milletvekili aday adayı da olmuştun. Şimdi ne iş. Yoksa garanti mi aldık ne?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 12:15