Argıncıklıgil ve Büber Ailelerinden Dillere Destan Düğün

Şehrimizin genç makine mühendislerinden Aykut Argıncıklıgil ile Sapanca Belediyesinde görev yapan Nihal Büber, renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreniyle dünyaevine girdiler.

İş, siyaset ve spor dünyasından kalabalık davetli topluluğunun yanı sıra, Argıncıklıgil ve Büber Ailelerinin akrabalarının katıldığı düğün töreninde misafirler son zamanların en güzel düğününe şahitlik ettiler. Yemek ikramının ardından nikah merasimi, pasta kesimi ve takı töreniyle devam eden düğünde oyun pisti bir an olsun boş kalmadı. Can Bahçe Düğün Salonunun müziklerinin yanında salona getirilen davul-zurna ekipleri düğüne renk kattı. Düğünün en önemli misafirleri arasında yer alan Halit Evin ve tüm davetliler, geç saatlere kadar devam eden düğün töreninde gönüllerince eğlenirken, genç çifte ömürboyu mutluluk dileğinde bulundular.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’un da katıldığı düğün töreninde misafirleriyle yakından ilgilenen Evin Metro’nun İşletme Müdürü Ahmet Argıncıklıgil, cemiyetine katılan tüm sevenlerine teşekkür etti.

05 Ağu 2015 - 12:11 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.