Amatörler için iftar vakti

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Yaşar Zımba, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Yaşar Zımba, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğünce Amatör Spor Kulüplerine yapılacak olan yardım sebebiyle Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

SASKF Başkanı Yaşar Zımba ; “Amatör Spor Kulüplerimize yapılacak yardımlardan dolayı, Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’a, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a ve özellikle yardımların yapılması konusundaki özverili çalışmalarından dolayı TASKK Başkanımız Ali Düşmez’e teşekkür ediyorum. Amatör Sporun her zaman destekçisi olan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çelikel’e camiamız adına şükranlarımı sunuyorum. Bu vesile ile yardım yapılacak 94 kulübümüzü 13 Haziran 2018 Çarşamba akşamı Orman Park’ta düzenlenecek İftar programına davet ediyorum.” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ;“ Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Yaşar Zımba’ya ziyareti için teşekkür ediyorum. Gerek tesisleşme, gerekse malzeme yardımı ile Amatör Spor Kulüplerimize destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından 94 Kulübümüze yapılacak olan toplamda 480.000 Lira destek amatör spor camiamıza hayırlı olsun“ şeklinde konuştu.

12 Haz 2018 - 15:22 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.