“Allah’ım kul hakkı yiyeceksem bana hiçbir şeyi nasip etme..!”

Meral Akşener :” Eğer haram lokma yiyeceksem, bana hiçbir şeyi nasip etme. Kul hakkı yiyeceksem, hiçbir şeyi nasip etme.”dedi.

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener il il gezilerine devam ediyor. Gittiği her yerde büyük sevgi gösterileri ile karşılanan Meral Akşener Anneler günü programı için İncirliova’da idi.

Burada düzenlenen programa katılan Akşener:

“Ülkücüler ve Türk milletinin 1 Kasım’da MHP’yi uyardığını belirterek, “Siz bize diyorsunuz ki; ey MHP mensupları, ey ülkücüler ‘1 Kasım seçim sonuçlarını hak etmediniz ama yönetim kadrolarınız yanlış yaptı, hata yaptı. Onun için sizi cezalandırdık. Duyun sesimizi; bunun için mitralyöz gibi bize ateş ediyorlar, bizden korkuyorlar. Onun için herkes bir araya geldi, bize ateş ediyorlar, bizlere iftira atıyorlar, bizlere hakarette bulunuyorlar” dedi.

Akşener: “ Ben kendim için bazı şeyleri görmemezlikten gelebilirim ama herhangi bir ülkücü kardeşime, herhangi bir Türk milliyetçisi arkadaşıma, herhangi bir MHP mensubuna yapılan iftirayı ve hakareti kabul etmem mümkün değildir” diyerek sürdürdüğü konuşmasının devamında Annesinden örnek vererek:

“İçişleri Bakanı olduğumda eve gelenlere ‘Allah benim kızımı nefsinden yani içindeki şeytandan korusun’ demiş. Ben bunu demeye devam edeceğim. Ya Rabbi beni nefsimden ve içimizdeki şeytandan koru. Kul hakkı yememin önüne geç. Eğer haram lokma yiyeceksem, bana hiçbir şeyi nasip etme. Kul hakkı yiyeceksem, hiçbir şeyi nasip etme” diyerek sözlerini sonlandırdı.

08 May 2016 - 19:48 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.