Ali İnci - Akdoğan randevusu

Ali İnci’nin yıllardır büyük özveri ile ilgilendiği Ali Gaffar Okkan ismini taşıyan çocuklar projesi için 102 çocuk Ankara’da önce ASP Bakanı Ayşenur İslam’ı, ardından Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ı ziyaret ettiler.

Sakarya İli Hendek Belediye Başkanı Ali İnci şehit edilen Diyarbakır eski Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın adının sürekli gündemde tutarak gündem oluşturmaya devam ediyor.

Ali Gaffar Okkan’ın ölüm yıldönümü ile Hendek Belediye Başkanı Ali İnci , Diyarbakır’ dan ilimize gelen 102 çocuğu, önce AK Parti Sakarya Milletvekili Aile ve Soysal politikalar Bakanı Ayşenur İslam’a götürerek görüştürdü.

İnci daha sonra, aynı ekibi, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Yalçın Akdoğan ile buluşturdu. Bakan Akdoğan 102 Gaffar Okkan’ı konferans salonunda ağırlayarak, kendilerine konuşma yaptı. Akdoğan bu girişim ve çalışmalar nedeniyle Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Akdoğan çocuklarla olan programını ve çekilen resimleri Twitter hesabından paylaşarak kamuoyuna da duyurmuş oldu.

24 Oca 2015 - 15:19 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.