Akşener, Sapanca’da kimlerle görüştü?

MHP’ye acil Kurultay çağrısı yapan TBMM eski Başkan Vekili Meral Akşener’in Sapanca’da Ak Parti’ye yakın isimlerle görüşme yapıp yapmadığı siyasi kulislere damgasını vurdu.

Son günlerde gündeme oturan en önemli konulardan biri TBMM eski Başkan Vekili Meral Akşener’in MHP’ye yaptığı kurultay çağrısı oldu.

Ancak Kurultay kadar Akşener’in Sakarya’nın Sapanca İlçesi’nde Ak Parti’ye yakın isimlerle görüşme yapıp yapmadığı sorusu merak uyandırdı.

Siyasi kulisleri hareketlendiren açıklamayı MHP’ye kurultay çağrısı yapan Meral Akşener yaptı. Olağanüstü kurultay çağrısı yapan MHP genel başkanlığına adaylığıyla ilgili soruya:

"Biz kirli ve gizli senaryoların bozulması için kararlıyız" dedi.

Akşener:

"Bugün MHP'nin içine düştüğü durum Türkiye'nin içine düştüğü durumdan ayrı düşünülemez" ifadesini kullandı. Olağanüstü kurultay çağrısında bulunan Akşener:

"Kimse, üst kurul delegelerimizin üstünde değildir" diye konuştu. Gül ve Arınç ile bir araya geldiği sorusuna da yanıt veren Meral Akşener:

"Sapanca ya da Türkiye'nin başka bir yerinde ne Sayın Arınç ile ne Sayın Gül ile ne de başka bir siyasetçiyle görüşme yapmadım" cevabını verdi.

01 Ara 2015 - 14:05 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.