Akit TV'ye bir tepki de Kazan'dan

Sakarya Barosu Başkanı Avukat Zafer Kazan, ‘Zulüm 1938’de son buldu. Mustafa Kemal yıllar önce bugün öldü’ başlığı atan Akit TV’ye, tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Kazan, bu alçaklığa göz yumanların, izin verenlerin aynı alçaklığa ortak olacaklarını savundu. Sakarya Barosu Başkanı, “Tweet peşinde koşup hakaret suçundan adam tutuklayanlar, bu ülkenin kurucusuna yapılan bu kahpe saldırı ve hakaret için harekete geçmezler ise eğer, 10 Kasım töreni düzenlemesinler artık.” dedi.

Resmi olarak gereği yapılmaz ise 10 Kasım’ın resmi törenlerine bundan böyle katılmayacaklarını vurgulayan Kazan, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Zira hem anma töreni yapmak, hem de bu kepazeliğe göz yummak, bu törenleri sahte bir tören haline getirir. Sahte törenlerde yerimiz olamaz bizim. Biz ömrünü bu memlekete adayan O büyük adam için, ona gerçekten saygı duyanlarla, gerçek bir tören düzenler ve onu samimi olarak anmaya devam ederiz.”

11 Kas 2015 - 11:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.