Akciğer maketleriyle dikkat çektiler

Serdivan İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştiren KOAH Günü etkinliklerinde süngerden yapılmış temiz ve kirli akciğer maketleri ilgi gördü.

Serdivan İlçe Sağlık Müdürlüğü Dünya KOAH Günü etkinliğini Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde gerçekleştirdi. Etkinlikte süngerlerden yapılan akciğerler maketleri ilgi gördü.

Stantları ziyaret eden öğrenciler ve sağlık personeli temiz akciğer ve kirli akciğer maketlerini ile KOCAH hakkında pratik bilgi sahibi oldu.

Stantlarda gün boyu İlçe Sağlık Personeli tarafından vatandaşlara bilgilendirmeler yapılarak broşürler dağıtıldı.

İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Sevda Gürsel’in de katıldığı etkinlikte “Sağlıklı nefes, sağlıklı yaşam” sloganı vurgulandı.

04 Ara 2018 - 12:07 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.