Ak Sonuç Alım merkezinde yoğun mesai

Sakarya Referandum için nefesini tuttu, adeta alınacak sonuçlara kilitlendi. Bu anlamda sandık görevlileri ile koordineli çalışma yaptığı bilinen Ak Parti Teşkilatı il Başkanlığı’nda adeta bir üst kurdu

Sakarya Referandum sonuçlarına kilitlendi. Sakarya Referanduma EVET mi? Yoksa HAYIR mı? Diyecek. Bu sorunun cevabı sayılı zaman sonra açıklığa kavuşacak.

Tüm ilçelerde ve merkezde sandık görevlileri ile adeta ağ kurduğu bilinen Ak Parti il başkanlığı, teşkilatta da ‘Sonuç Alım Merkezi’ ile adeta sonuçları ilk olarak öğrenecek merkez.

Ak parti İl Başkanlığı’nda bazı milletvekilleri ve teşkilat mensupları sonuca kilitlenmiş durumda. Tüm ilçelerde sandık görevlileri aldıkları sonuçları, anında Ak parti il Merkezi’ndeki ‘Sonuç Alım merkezi’ ne aktarıyor, burada da sistem ve programa indirilen sonuçlar anında Sakarya’nın genel durumunu gösteriyor.

Ak Parti’de bu anlamda ciddi ve hummalı bir çalışma yapılıyor.

16 Nis 2017 - 18:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.