AK Parti Sakarya’da hevesleri kursakta bırakacak gelişme…

AK Parti Sakarya İl Teşkilatının yeni yönetim kurulu listesi Genel Merkez tarafından belirlenecek. Listede yeni üyelere yer verileceği konuşuluyor.

Özel Haber

AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu’nun 11 Mart’ta Cumhurbaşkanı ve Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Serdivan Spor Salonu’nda yapılacak kongresine sayılı günler kala, önemli bir gelişme gündeme bomba gibi düştü.

Hevesleri kursakta bırakacak gelişme

Daha önceden Ak Parti Genel Merkezi tarafından yeniden İl Başkanı olarak atanan Fevzi Kılıç’ın kendisine yakın isimlerden oluşan bir karma liste yapacağı konuşulduğu biliniyor.

Ancak AK Parti Genel Merkezi Büyükşehirlerdeki seçimlere bizzat müdahil olduğunu açıklaması, Ak Parti Sakarya İl Teşkilatı’nda yeni yönetimde olma hayalinde olan üyelerin heveslerini kursaklarında bırakacak cinsten.

Büyükşehirleri Genel Merkez belirliyor

Ak Parti Genel Merkezi aldığı karar gereği, bu dönem, Büyükşehirlerde ki il teşkilat seçimlerine bizzat müdahil oluyor.

Buna göre, il yönetim kurulu il başkanının inisiyatifinden alınarak, tamamen AK Parti Genel Merkezi tarafından belirleniyor.

Buna göre, daha önceden yeni seçimle yola devam etmesi beklenen birçok mevcut yönetim kurulu üyesi adeta şok yaşıyor.

Yeni üyelere daha çok şans verilecek

AK parti Genel Merkezi’nin bir diğer önemli kararı ise, bugüne kadar aynı kişiler tarafından yönetimin şekillendiği bundan dolayı da yayılmanın gerçekleşmediği ifade edildi.

Tüm bunlar göz önüne alınarak, bundan sonraki yönetim kurulunun hiç görev almayan ve daha kaliteli, donanımlı kişilerden oluşacağı ifade edildi.

Tüm müracaatlar AK Parti Genel Merkezi’ne

Bu nedenle AK Parti Sakarya Teşkilatı’na yapılan tüm müracaatların AK Parti Genel Merkezi’ne gönderileceği ve burada ele alınarak, yeni yönetimin buna göre şekilleneceği ifade edildi.

19 Şub 2018 - 13:30 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.