AK Parti Sakarya’da eski listeden yeni listeye kimler girecek?

AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu’nun Mart ayı başında yapılacak kongresi için üç yıldır yönetimde olan isimlerin çoğunun eleneceği konuşuluyor. Kılıç’a yakın isimlerin yeni listede olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Özel Haber

Ak Parti İl Yönetim Kurulu 11 Mart 2018 Pazar günü Serdivan Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı ve Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı kongre sürecine hazırlanıyor.

Eski yönetimden, kimler yeni yönetimde yer alacak?

Ancak kongreye sayılı günler kala, 5 Şubat 2015 tarihinde gerçekleşen ve üç yıldan buyana AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ile aynı kaderi paylaşan yönetim kurulu üyelerinin çoğunun yeni yönetim kurulu listesinde yer almayacağı konuşuluyor.

Kılıç’a yakın isimler listeye girer mi?

Öte yandan, Fevzi Kılıç’a yakın olan mevcut yönetim kurulundan bazı kişilerin yeni listede de yer alabileceği konuşulmakta. Tabi bu isimlerden listeye girmesi sakıncalı olanlar da yer alıyor. Bazı meclis üyelerinin de yeni listede yer almayacağı belirtildi.

Kimler yeni listede olabilir?

Halen görevde olan yönetim kurulu üyelerinden, söylentilere göre, yeni yönetim listesine girebilecek isimler şöyle;

Yunus Tever, Serkan Cerrahoğlu, Ahmet İpçioğlu, Cengiz Çetin, Ekrem Duran, Enver Tok, Fatih Özpilavcı, Fikret Kesim, Erkut Aşoğlu, Önder Maltaoğlu, Rahmi Şengül, Selami Öztürk, Serdar Yener, Vedat Erdem.

Peki, çok istenmesine rağmen olamayacaklar kimler?

Söylentilere göre, Fevzi Kılıç ve bazı yönetim kurulu üyelerinin çok istemelerine rağmen, Belediye Meclis Üyesi oldukları için parti tüzüğü gereği yeni yönetime giremeyeceklerin isimleri ise şöyle,

Evren Çakırsoy, Fevzi Gürsoy, Selçuk Başyazıcı.

19 Şub 2018 - 00:41 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.