AK Parti Güneşler'deydi

AK Parti Adapazarı ilçe Teşkilatı Güneşler Merkez Mahallesi Danışma Toplantısını geniş bir katılım ile gerçekleşti.

Toplantıya ilçe Başkanı Mustafa Ak ve yönetim kurulu üyeleri Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişlive meclis üyeleri İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Doğrusever ve yönetimleri, mahalle sakinleri ve yöneticileri katılım sağladı.

Başkan Ak, konuşmasında 2019 seçimlerinin önemine değinerek "Ülkemizin 2023 öncesi gireceği son dönemeç olan "2019 seçimleri ülkemiz için bir dönüm noktasıdır. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı halkımıza anlatabilmeliyiz. Kapı kapı dolaşıp bunu inşallah gerçekleştireceğiz, insanların gönüllerine dokunacağız. Çünkü kardeşlerim Türkiye bu günlere kolay gelmedi, bu yüzden yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı herkese duyurmalıyız. Yerli üretimler ile yerli ve milli silahlar ile, yerli sanayi ile güçlenen ve daha da güçlenecek olan ülkemiz 2023 öncesi gireceği bu 2019 virajını inşallah en iyi şekilde dönecektir" dedi.

GÜÇLÜ TÜRKİYE

Başkan Ak, "Türkiye güçlendikçe, eli güçlü oldukça içerde ki ve dışarıdaki düşmanlarımız delirdiler Türkiye’ye söz geçiremiyoruz, Orta doğudaki çıkarlarımızı kabul ettiremiyoruz. FETÖ belasını devreye soktular ama milletimiz ve liderimiz bu hainlere fırsat vermedi 15 Temmuzda gereken cevabı verdi ve her zaman da vermeye devam edecek. Çünkü bunların oyunları hep devam edecek, çünkü kardeşlerim Türkiye her geçen gün büyüyor, gelişiyor. Bizi durdurmak için hem içerideki hem dışarıdaki hainler her türlü oyunu deneyecekler ama Allah'ın izni ile bunlara fırsat vermedik vermeyeceğiz" dedi.

MUHALEFETE YÜKLENDİ

Konuşmasının devamında CHP'ye yüklenen Ak, "Ana muhalefet partisinin durumu içler acısı ve durumları her geçen gün daha kötüye gidiyor. Geçen yaptıkları kongre ile ne halde olduklarını bir kez daha gördük. 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sözünden rahatsız olduğunu ifade eden, 'Türkiye ile İran savaşırsa İran’dan yana olurum' diyen insanları bir kez daha parti bünyesinden tuttuklarını üzülerek gördük. Ama milletimiz gereken cevabı bunlara 2019 seçimlerinde de verecektir. Derdi Türkiye olmayan, bu ülke için mücadele etmeyen insanları bu millet başa getirmeyecektir" diye konuştu.

AFRİN

Ak, "20 Ocak'tan bu yana Afrin'de kahraman ordumuz her türlü engel ile mücadelesini sürdürüyor, Allah'ın izni ile son terörist etkisiz hale getirilene kadar da devam edecek. Askerimiz orada ülkemize toprak kazandırmak için değil sınır güvenliğimizi sağlamak ve oradaki mazlumlara umut olmak için savaşıyor. Maalesef ana muhalefet bunlardan da habersiz bir şekilde açıklamalarını sürdürüyor. Afrin ve ülkemizin her köşesindeki yaralanmış olan gazilerimize Allahtan acil şifalar diliyor şehit olmuş askerlerimize Allahtan rahmet diliyor ailelerine ve sevenlerine sabır diliyorum

Ak 11 Martta gerçekleştireceğimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya’da katılacağı İl kongresine herkesi davet ediyorum dedi

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Meclis üyesi Necdet Tömekçe belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dişli, "Yapılacak yatırımların kalıcı olması için çalışıyoruz yapboz şeklinde yatırımlar yapmak istemiyoruz. Güneşlerde yapılacak olan kapalı Pazar yeri için de sona gelindiğini ufak tefek sorunlar kaldığını bunlarında giderilerek vatandaşların isteklerini karşılayacak şekilde Pazar yerini bitireceklerini dile getirdi. Yapılan 18 uygulamaları ve acılan yollarla güneşler mahallesinin gelişip büyümesi bizi ve sizleri memnun etmektedir.

Hizmet konusunda eksiklerimiz olabilir eğer eksiğimiz varsa bu bizim eksiğimizdir bundan dolayı partiye küsmek tavır almak doğru değildir. 2018 Yılı içinde vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda yapacağımız çalışmalar ile 2019 seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlanacağız ülkemizin geleceği için bir olacağız iri olacağız diri olacağız" dedi.

2019 seçimlerinin önemine değinen Dişli "Geleceğimiz için ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için önümüzde son engeli aşarak güçlü Türkiye’nin temellerini Hep birlikte atacağız. Allah in izni halkımızın milli iradesi ile inşallah 2019 seçimlerinde de hedeflerimizin önündeki son engeli de aşacağız" dedi.

Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ise, "17 Şubat saat 14.00' de gerçekleşecek olan Kadın Kolları 3. Olağan Kongresine tüm AK Parti ailesini davet ediyorum" dedi.

16 Şub 2018 - 10:47 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.