Ak Parti Genel Merkezi Sakarya'ya taşındı...

Ak Parti Sakarya Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Ali İhsan Yavuz’un Annesi Emine Yavuz’a bu akşam son mevlit okutulacak. Cenazeye katılamayan Ak Parti Heyetinden Yavuz’a ziyaretler sürüyor.

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un Annesi Emine Yavuz (78) geçtiğimiz hafta ameliyet sonrası tedavi gördüğü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde hayatını kaybetmişti.

Erenler İlçesi Kamışlı Mahallesi’nde cenazeye katılamayan Ak Parti’nin önemli isimleri Milletvekili Ali İhsan Yavuz’u Kamışlı’daki Baba evinde ziyaret ederek taziye dileklerini iletiyorlar.

Ak Parti’nin kurmayları ziyarete geldi

Sakarya Ak Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz’a taziye ziyaretine gelenler arasında TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, Ak Parti Gurup Başkan Vekili Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Ak Parti Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Kırklareli Milletvekili Ramazan Can, Ak Parti Genel Merkezi SKM Başkanı İstanbul Milletvekili Yıldız Seferioğılu, Ayrıca Ak Parti Genel Merkezi Seçim İşleri Başkan Yardımcılarından Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin de var.

Milletvekili Yavuz’a halen ziyaretlerin sürdüğü ifade edildi.

Cumhurbaşkanı ve Başbakan aradı

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’u telefon ile hemen hemen tüm bakanlar arayarak baş sağlığı dileğinde bulundular.

Öte yandan, Sakarya Milletvekili Yavuz’u Yurt dışında olmasına rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arayarak baş sağlığı diledi ve bir müddet konuştu.

Cumhurbaşkanı Yavuz’u Başbakan Binali Yıldırım’ da arayarak üzüntüsünü paylaştığını dile getirerek başsağlığı dileklerini iletti.

Son mevlit bu akşam

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un Annesi Emine Yavuz için cenaze sonrası son mevlit bu akşam Erenler Kamışlı Mahallesi’ndeki camide yapılacak.

Cenaze sonrası başlayan mevlit okumalarında ise bu akşam camide ve evde bay ve bayanlara son kez okumanın yapılacağı ifade edildi.

Bugün akşam okunacak son mevlitte gelen misafirlere ayrıca ikram yapılacağı dile getirildi.

15 May 2017 - 16:51 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.