Ak Parti Adapazarı polisin yanında

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Adapazarı İlçe Emniyet Müdürü Fatih Ersoy’u ziyaret etti.

İlçe Başkanı Mustafa Ak'a ziyaret sırasında İlçe yönetim kurulu üyeleri İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ve yönetimi ilçe gençlik kolları da eşlik etti.Başkan Mustafa Ak, "İstanbul’daki hain terör saldırını lanetleyerek polis teşkilatımızın ve milletimizin bası sağ olsun, dedi. Türkiye’nin ilerleyişini ve yeni Türkiye’nin onunu kesmek isteyenler kardeşliğimizi birlik beraberliğimizi bozamaya ilerleyişimizi durduramaya çalışıyorlar milletçe ve devletçe bir bütün olan milletimize nereden ne şekilde saldırırlarsa saldırsınlar biz saldırdıkları yerde millet olarak bir bütün olmaya devam edeceğiz yeni anayasa taslağının meclise gönderildiği bu günlerde bu terör saldırısının yapılmış olmasını çok manidardır Türkiye'nin ilerleyişini büyümesini güçlenmesini istemeyen içerideki ve dışarıdaki terör ve şer odakları Türkiye’nin her doğru adımında ülkemize karşı bir müdahale yapmaya çalışıyorlar 15 Temmuz da FETÖ terör örgütünün başlattığı kalkışmayı milletimiz feraseti ile bastırmış terör örgütüne ve şer odaklarına vatan bir bütündür bölünemez mesajını vermiştir. Fetö terör örgütü ve destekçileri ekonomik kriz oluşturarak Türkiye’nin diz çökmesini istemişlerdir. Milletimiz bu sinsi oyunu sezmiş Cumhurbaşkanımızın Türk lirasına sahip çıkalım çağrısına uyarak ekonomik baskı kurmaya çalışan bu terör örgütlerine Türkiye’ye diz çöktüremeyeceksiniz demiştir. Polisimize karsı yapılan bu terör saldırısında milletimiz tekrar bir bütün olmuş polisimin yanındayım devletimin yanındayım terörün üstesinden geleceğiz demiştir .

Bizler her zaman polisimizin devletimizin askerimizin yanındayız böyle kutsal bir görevde olduğunuzdan dolayı sizive tüm polis teşkilatımızı kutluyorum"dedi.Adapazarı İlçe Emniyet Müdürü Fatih Ersoy Sizlerin Yanımızda olması bize destek olmanız ve bizi ziyaret etmeniz bizlere moral ve güç vermektedir.

İlçe Emniyet müdürü Fatih ErsoyAdapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve yönetimine çalışmalarında basarılar dileyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

14 Ara 2016 - 14:52 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.