AK Kadınlar Geyve'de birarada

AK Parti Kadın Kolları İl yönetimi ve ilçe başkanları Geyve’de toplandı.

Geyve’de yapılan AK Parti İlçe başkanları toplantısında konuşan Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek “Kadın hayatın her alanında başarılı işlere imza atmakla görevlendirilmiştir. Dolayısı ile siyasette de etkin rol alarak yönetim biçimlerinde kendimiz göstermeliyiz” dedi.

Yerel seçimler için başlayan aday adaylığı başvuru süreci ve sonraki süreçler ile ilgili bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıya AK Parti Sakarya milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek’de katıldı.

AK Parti Geyve Kadın Kolları başkanı Aynur Gökdemir’in misafirperverliği ile Geyve Belediyesi Şehit Muhammed Fatih Safitürk Sosyal tesislerinde yapılan toplantıya Milletvekili Atabek’in yanısıra AK Parti Sakarya Kadın kolları il başkanı ve yöneticileri, AK Parti Sakarya Kadın kolları ilçe başkanları ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya katıldı.

SAKARYA AK PARTİLİ BELEDİYELER İLE DEVAM EDECEK!

Yaklaşan yerel seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda katılımcılara hitap eden Sakarya Milletvekili Atabek, Partinin kadına verdiği değeri ve aktif siyasette kadın olarak rol almanın öneminden bahsederek; “Parti çalışmalarına müşahitlikten başlayan biri var karşınızda. Geçen süreçte Partim bana birçok görev verdi. Ben de bu görevleri en iyi şekilde yapmak için çalıştım, hali hazırda da Öncelikle Cumhurbaşkanımızın teveccühü sonrasında da Sakaryalı halkımızın oyları ile Mecliste yoğun bir tempo ile bu mesaimizi sürdürüyoruz. Kadın Kolları teşkilatları AK Partinin en önemli dinamiklerinden biri. Hatta en önemlisi diyebiliriz.” dedi.

Konuşmasının devamında Kadınların parti içi ve saha çalışmalarındaki başarılarından söz eden Atabek “Bizler her eve girmez onların hal hatırlarını sormazsak, Başkanımızın vizyonunu, hizmet aşkını anlatmakta eksik kalırız. Recep Tayyip Erdoğan sevdasını fert fert, ev ev anlatmak bizim görevimiz. Şimdi de önümüzde yeni bir süreç var. Mahalli seçimler için aday adaylığı sürecimiz başladı. Bundan sonra da parti için organları olarak sorumluluklarımızı bilip onun gereğince, belirlenecek adaylarımıza destek olup, onlarla birlikte öncelikle Halkın gönlüne girip, seçimlerde en fazla oyu almak için çalışacağız. Ve hepinizin, hepimizin sayesinde tabi ki Allah’ın izni ile Sakarya’da hali hazırda olduğu gibi bütün belediyelerimizde AK Parti bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz. Ülke genelinde de rekor bir oy ile seçimleri tamamlayacağız.” ifadelerini kullandı.

10 Kas 2018 - 13:36 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.