AK Gençlikten örnek davranış

AK Parti Arifiye Gençlik Kolları, İlçe genelinde yapmış olduğu faaliyetlerle vatandaşların ve gençlerin gönüllerinde yer etmeye devam ediyor.

Kirazca mahallesinde ikamet eden ve geçtiğimiz aylarda kaza geçiren genç bir kıza yaptıkları ziyarette Arifiye Gençlik Kolları genç kıza piknik sözü verdi. Genç kız sağlığına kavuşur kavuşmaz Arifiye Gençlik Kolları verdiği sözü tutarak piknik organizasyonunu gerçekleştirdi. Başkan Ahmet Can Tanç ve Yönetim Kurulu Üyeleri her çalışmalarını çok hassas bir şekilde gerçekleştirmeyi sürdürdüğü gibi bu piknik organizasyonunu da çok güzel bir şekilde gerçekleştirerek genç kıza moral oldular.

AK Parti Arifiye Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Tanç yaptığı açıklamada ;

Geçtiğimiz aylarda kaza geçiren ve Kirazca mahallemizde ikamet etmekte olan Semanur kardeşimizi geçirmiş olduğu kaza sonrasında AK Parti Arifiye Gençlik Kolları olarak evinde 2 kere ziyarette bulunduk. Ziyaretimiz sırasında Semanur kardeşimize iyileşmesinin ardından Piknik sözü verdik. Ve Semanur kardeşimiz sağlığına kavuşur kavuşmaz Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Semanur kardeşimizin müsait olduğu günde piknik programımızı gerçekleştirdik. Hamd olsun ki Semanur kardeşimizin sağlığı oldukça iyi durumda. Arifiye Gençlik Kolları olarak Semanur kardeşimizin moral ve motivasyonunun düzelmesine katkı sağlamak adına gerçekleştirdiğimiz piknik programımıza katılan ve Semanur kardeşimize desteklerini esirgemeyen AK Parti Arifiye Gençlik Kolları Ailesinin kıymetli üyelerine teşekkürlerimi sunarım. RABBİM hepimizi her türlü görünür ve görünmez kazalardan korusun. ALLAH birlik ve beraberliğimizi daim kılsın.

14 Ağu 2018 - 15:00 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.