AK Gençlik Şeker'de buluştu

AK Parti Adapazarı Gençlik Kolları Şeker Mahallesi 'Gençlik Buluşmasında konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğrusever, "Üye çalışmalarımızı sürdürmeliyiz, halkamızı donanımlı arkadaşlar ile daha da genişletmeliyiz" dedi.

AK Parti Adapazarı Gençlik Kolları'nın Şeker Mahallesinde düzenlediği 'Gençlik Buluşması' yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Düzenlenen buluşmaya Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın, İlçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Doğrusever, çok sayıda partili ve genç katıldı. İlk olarak konuşan Gençlik Kolları Başkanı Harun Doğrusever 84 mahalleleri olduğunu ve tamamında teşkilatlanmaları gerektiğini ifade ederek, "Tüm mahallelerde teşkilatlanmalıyız ki ileriye dönük olarak donanımlı kardeşlerimiz yetişsin. Her bir genç kardeşimize temas etmemiz gerekiyor. Baktığınızda Şeker mahallesinde yetişmiş, suyunu içmiş pek çok tanıdık siyasetçi görüyoruz. Üye çalışmalarımızı sürdürmeliyiz, halkamızı donanımlı arkadaşlar ile daha da genişletmeliyiz" dedi.

BELEDİYECİLİK

Ardından konuşan Erol Aydın ise AK Parti ile insanların belediyelerden beklentilerinin yükseldiğini belirterek, "Belediye olarak amacımız şehrimizi güzelleştirerek halkımızın yaşam standartlarını en tepelere taşımak. Eskiden insanların belediyeden beklentisi çöplerin toplanması, çamura basmamak iken şimdi her mahallede kadınlarımız spor için bank istiyor. Sosyal belediyecilik budur" diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK

Son olarak konuşan İlçe Başkanı Mustafa Ak ise Şeker Mahallesinin her zaman AK Partiye sevgisini gösterdiğini ifade ederek, "Böyle bir zamanda böylesine birlik olmak bizlere cesaret veriyor ve içimizdeki, dışımızdaki düşmanlara korku salıyor. Biz böyle olursak bizi kimse durduramaz. Çanakkale’de, Sakarya’da, 15 Temmuz'da nasıl durduramadılarsa bundan sonra Allah’ın izni ile bizi durduramazlar. Bu ülkede hayal edilemeyen projelere imza atılıyorsa bunda hepinizin ayrı ayrı emeği var çünkü siz dimdik ayakta durdunuz, milli iradeye, reisinize sahip çıktınız" dedi.

19 Şub 2018 - 17:15 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.