AK Gençlik birarada

AK Parti Arifiye Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Tanç ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve İlçe Başkanı Ali Başar ile bir araya geldi.

Başkan Ahmet Can Tanç 'ın açılış konuşması ile başlayan toplantı Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu 'nun İlçe genelinde yapımı tamamlanmış projeleri anlatan sunumu ile devam etti. Gençlerle bir araya gelmelerinden bir hayli memnun olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Ali Başar , Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Tanç ' a ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

AK Parti Arifiye Gençlik Kolları Başkanımız Ahmet Can Tanç ' ın açıklaması ;Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte İlçe Başkanımız Ali Başar Ve Belediye Başkanımız İsmail Karakullukçu ile bir araya geldik. Son derece verimli geçen toplantımız da Belediye Başkanımızın sunumunu dinledik. İlçemize kazandırılan projeler hakkında bilgi sahibi olduk.

Gençlik Kolları Yönetim Kurulu olarak aklımıza takılan ve saha da bize sorulan soruları Başkanımıza aktardık , Başkanımız da gerekli cevapları bize aktardı. Karşılıklı sohbet havasında gerçekleştirmiş olduğumuz toplantımız da biz de Gençlik Kolları olarak yapacağımız ve yaptığımız faaliyetlerden bahsettik. Bizler diklenmeden dik durarak, her türlü engeli aşabilecek güce sahip olduğumuzu unutmadan, kimseyi kırmadan mücadelemize devam edeceğiz. Kimse bizleri davamız uğruna çalışmaktan alı koyamaz.

Buna asla müsaade etmeyiz. Partimiz ve mukaddes davamız için her zaman her ortamda verilmesi gereken mücadeleyi vermek bizlerin boynunun borcu olduğu gibi birlikte yürümüş olduğumuz dava arkadaşlarımızın hakkını savunmak ta, onların yanında olmakta bizim görevimizdir. Birlik ve beraberlikten ödün vermeden çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. ALLAH yar ve yardımcımız olsun.

Bu vesile ile toplantımıza katılan İlçe Başkanımıza ve Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunarız.

31 Eki 2018 - 14:28 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.