AK Arifiye Gençlik hız kesmiyor

AK Parti Arifiye Gençlik Kolları 24 Seçimlerine yönelik çalışmalarında durdurak bilmiyor.

Gece gündüz demeden saha çalışmalarında olan AK Parti Arifiye Gençlik Kolları 3 farklı ekiple bir bütün halinde çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Ahmet Can Tanç, Teşkilatlanma Başkanı Hakan Turan ve Seçim İşleri Başkanı Ali Özbey ' in öncülüğünde titizlikle yürütülen çalışmalar da Yönetim Kurulu Üyeleri , Mahalle Başkanları ve Yeni Seçmen Ekibi tam kadro saha da çalışmalar yaparak gençlere ulaşıyor.

AK Parti Arifiye Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Tanç' ın açıklaması;

Gençlik Kolları olarak İlçemizin tamamında güzel çalışmalara ev sahipliği yapmayı sürdürüyoruz. Pazar esnafımızın tümünü ziyaret ederek hayırlı işler diledik ve Milletvekili Aday Tanıtım Broşürlerimizi verdik.

AK Parti Arifiye Gençlik Kolları olarak birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ediyor , Liderimiz Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ' ın öncülüğünde millet için , ümmet için çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti Arifiye Gençlik Kolları olarak Arifiye Meydanında açmış olduğumuz standımız da gençlerimizle ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Milletvekili Aday Tanıtım broşürlerimizi , üye çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız ile hasbihal ediyor elimizden geldiğince sorularını yanıtlamaya gayret ediyoruz. Büyüklerimizin gençlere mesajlarını not alıyor gerekli değerlendirmeleri yapıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte çalışmaya ve yeni faaliyetler ortaya koymaya gayret ediyoruz. AK Parti Arifiye Gençlik Kolları olarak 24 Haziran seçimlerine yönelik açtığımız standımızda vatandaşlarımızın ve gençlerimizin sorularını dinliyoruz. "İlk Oyum AK Partiye" sloganından yola çıkarak bu seçimde ilk defa oy kullanacak olan kardeşlerimiz ile bir araya gelerek AK Partimizin gençlerimize yönelik yaptığı ve yapacak olduğu faaliyetlerden bahsediyoruz. Hamd olsun ki yeni oy kullanacak olan kardeşlerimizin akıllarında soru işareti yok. Kardeşlerimiz diyor ki Bir Oy Recep Tayyip ERDOĞAN ' a Bir Oy AK Partimize . Ve ayrıca Seçim çalışmalarımızla ilgili değerlendirme toplantılarımız düzenli olarak devam ediyor. Gece gündüz demeden Arifiyemizi en güzel şekilde süslüyoruz. Ak Parti Arifiye Gençlik Kolları olarak saha çalışmalarımıza ALLAH ' ın izniyle devam etmeyi sürdüreceğiz.

21 Haz 2018 - 11:59 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.