AK Adapazarı'ndan duyarlı eylem

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Orman Haftası etkinleri kapsamında fidan dikti. Başkan Ak, “Ormanlarımızın önemini biliyoruz. Gelecek nesillerimize de sağlıklı bir yaşam alanı bırakmaya gayret ve özen gösteriyoruz” dedi.

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Orman Haftası etkinlikler kapsamında Adapazarı Orman İşletme Müdürlüğü ile birlikte Süleyman Bey ve Bağlar Mahallesinde fidan ekimi gerçekleştirdi. Teşkilatın geniş katılımı ile gerçekleşen programda Adapazarı Orman İşletme Müdürü Özlem Cevahirci katılımcılara teşekkür ederek, “Yoğun katılımınızdan ve bu duyarlılığınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah bu örnek hareketiniz daha geniş kitlelere örnek olacaktır” ifadelerini kullandı. AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’a bu duyarlılığından dolayı teşekkür etti, plaket hediye etti.

‘DESTEK VERMEYE HAZIRIZ’

Adapazarı Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür eden Başkan Ak,

“Bugün burada kadın kollarımız ve gençlik kollarımız ile bir aradayız. Çünkü ormanlar bizim canımızdır. Ağaçlar, bitkiler için hayvanlar için organik bir su şebekesidir. Kar ve yağmur yağışını yaprakları, dalları, gövdesi ve kökleri ile tutarak, sellerin ve taşkınların oluşmasını engeller. Ağaçlar erozyonu önler üretmiş olduğu oksijen ile bizlerin yaşam standardını yükseltir. Bizlere temiz hava sağlıklı bir yaşam sunar. Ağaçlar, yaban hayvanlarının yaşam alanıdır. Nesli tükenmekte olan hayvanların korunması ve barınması ağaçlarımız, ormanlarımız sayesinde gerçekleşir. Ormanlar milyonlarca canlının yaşadığı alanlardır. Temiz bir hava, sağlıklı bir gelecek için fidan dikmek ormanlarımızı korumak bizlerin aslı görevlerindendir.

Her yıl ülkemizde maalesef yangınlardan dolayı telef olan ormanlık alanlarımız var. Kadınlarımızla gençlerimiz ile elimizden geldiği kadar fidan dikimine destek vermeye hazırız. Ormanlarımızın önemini biliyoruz. Gelecek nesillerimize de sağlıklı bir yaşam alanı bırakmaya gayret ve özen gösteriyoruz” dedi.

08 Nis 2018 - 18:27 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.